Ester&Erik Manolya ve frenk üzümü Manolya tüm ihtişamıyla çiçek açar ve size günüũ yakalamanızı söyler, çünkü şimdi zamanidır. Bahar nemli sabahları, çiçeksi verenk üzümü kokuları, şifalı ışığı ile yazın yolda olduğunu size vaat ediyor.
Kokulu mumlar için yakacak odun rehberi
Kokulu mum ilk kez açıldığında, mumun eşit şekilde erimesi için iki saat yanması gerekir. Ayrıca, fitilin merkezden uzaklaşmasına neden olabileceği için mumun ideal olarak bir seferde 2-3 saatten fazla yanmaması gerektiğini unutmayın. Böyle bir durumda kavanozun kenarı ısınabilir ve bu da kavanozun içinde siyah kurum izlerine neden olabilir.
Fitili daima (yaklaşık 0,5 cm.) Tekrar açmadan önce kesin. Mum yandığında daha az kurum oluşumu ve parfümlerin taze kalmasını sağlar.
Işığı hafif bir söndürücü ile kapatın - ve olabildiğince söndürmekten kaçının.
Maksimum aromayı sağlamak için her zaman misafirleriniz gelmeden bir saat önce kokulu mumları açın. Evinizin doğal kokması için alevi gelmeden hemen önce söndürün.