Çam ağacı ve meşe yaprağı Alacakaranlık ormanında huzur içinde yürüyorsunuz, dallar ayaklanınızın altında çatırdıyor. Ferahlatıcı bir ladin, okaliptüs ve sedir kokusu sizi sarar ve onun gür, yeşil gücüyle uyanırsınız.
Kokulu mumlar için yakacak odun rehberi
Kokulu mum ilk kez açıldığında, mumun eşit şekilde erimesi için iki saat yanması gerekir. Ayrıca, fitilin merkezden uzaklaşmasına neden olabileceği için mumun ideal olarak bir seferde 2-3 saatten fazla yanmaması gerektiğini unutmayın. Böyle bir durumda kavanozun kenarı ısınabilir ve bu da kavanozun içinde siyah kurum izlerine neden olabilir.
Fitili daima (yaklaşık 0,5 cm.) Tekrar açmadan önce kesin. Mum yandığında daha az kurum oluşumu ve parfümlerin taze kalmasını sağlar.
Işığı hafif bir söndürücü ile kapatın - ve olabildiğince söndürmekten kaçının.
Maksimum aromayı sağlamak için her zaman misafirleriniz gelmeden bir saat önce kokulu mumları açın. Evinizin doğal kokması için alevi gelmeden hemen önce söndürün.